Категорії
Новини

Про особливості роботи таксомоторних компаній

Є компанії, в яких диспетчери називають вартість проїзду вже під час прийому замовлення (і таких тепер більшість), але деякі служби таксі сьогодні користуються традиційним лічильником. У другому випадку сума замовлення багато в чому залежить від зовнішніх причин: при попаданні в затор вартість проїзду, наприклад, з Троєщини до Куренівки за лічильником може досягти 60 грн. Завжди слід поцікавитися, чи лічильник пробки вважає. У радіотаксистів вимушений простий не оплачується, навіть ті компанії, у яких водії працюють із лічильниками, мають так звану тарифну сітку та оголошують приблизну вартість проїзду телефоном.

З іншого боку, поїздка «за лічильником» вигідніша тим, що клієнт сам може переконатися, що не переплачує. Однак тільки в тому випадку, якщо лічильник є «чесним». За словами експертів, які побажали залишитись невідомими, деякі оператори самі змушують таксистів «накручувати» лічильники, спускаючи їм великий план і не забезпечуючи замовлення.

Бажано поцікавитися про страховку, бо поїздки київськими дорогами можуть бути непередбачувані.

У кожній диспетчерській існує “чорний список” клієнтів. Коли такий клієнт дзвонить і робить замовлення, йому під слушним приводом відмовляють (немає вільних машин, по дорозі зламалася машина, потрапила в пробку тощо). У такий список можна потрапити, якщо ви не розплатилися з таксистом, якщо ви постійно п’яні, коли замовляєте таксі, якщо ви не вийшли вчасно до замовленої машини, якщо ви передумали їхати на таксі та забули скасувати замовлення тощо.

І ще, використовуйте цю пораду лише у разі нагальної потреби.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи