Категорії
Новини

Як заощадити гроші

Багато компаній суму замовлення обумовлюють відразу, оскільки в їхніх машинах не стоять лічильники (таксометри). Радимо, називати перший та останній пункти призначення, а всі можливі відхилення від маршруту обговорювати з водієм, з ним легше порозумітися щодо ціни. Тим більше, що під час поїздки початковий пункт призначення може змінити свої координати.

При поїздках за межі міста краще заздалегідь домовитися про ціну, оскільки тарифи за межею міста, як правило, вищі та подорож часто оплачується в обидві сторони.

Якщо Ви до Києва прибули літаком, на такий випадок краще мати тих, хто зустрічає з машиною, тому що таксисти в “Борисполі” б’ють фантастично дорого. Закінчивши процедуру паспортного контролю, ви не зможете пройти повз нав’язливих водіїв. Зазвичай вони одразу вимагають *** доларів за 30-хвилинну поїздку до міста, а потім – після ретельно зрежисованого ритуалу торгівлі – погоджуються везти за половину цієї суми. Якщо домовиться про зустріч із таксистом, разом із подачею машини та всіма простоями буде набагато дешевше. І вам не потрібно буде кидатися по аеропорту і торгуватися з “приватниками”, потрібно лише відшукати вашу табличку в ряді тих, хто зустрічає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні записи